Nyheder

NYHEDER 8. AUG 2016 KL. 16:00

15 år som massør og zoneterapeut

Af: Hardy Vedstesen

Da Anny Madsens mand efter tre måneder i sygesengen kom på benene efter behandling med zoneterapi, blev Anny Madsens interesse for behandlingsformen vakt. Nu har hun 15 års jubilæum som behandler.

For 15 år siden var Anny Madsens nu afdøde mand syg med rygsmerter. Det var så slemt, at han ikke kunne gå på arbejde, og flere forskellige behandlingsformer hjalp ikke.
- Det var først, da han kom til en zoneterapeut, at der skete noget. Efter kun tre behandlinger havde han det så godt, at han kunne begynde at gå på arbejde igen, fortæller Anny Madsen.
- Og så tænkte jeg, at det måtte jeg bare lære, siger hun.

Startede i stuen
Efter endt uddannelse begyndte Anny Madsen at behandle folk i sin eget private dagligstue. Hun ombyggede dog hurtigt en del af garagen til klinik, men behandlede stadig kun folk ved siden af sit fuldtidsjob.
- Jeg var kantineleder i Ball Group. Men så for ni år siden blev jeg fyret. Og så tog jeg en snak med min kæreste og mine børn, og vi blev enige om, at jeg skulle give det en chance og se, hvordan det gik, fortæller hun.
- Jeg var dog klar over, at jeg ikke alene ville kunne leve af zoneterapien, så jeg tog en massøruddannelse ved Lasiota-akademiet i Fredericia, hvilket tog et halvt år. Og så har jeg levet som behandler lige siden, siger Anny Madsen, som både arbejder fast uden for klinikken for virksomheder som HTH, Primo, Tistrup Mejeri og Fladder i Ansager og i hjemmeklinikken.

Videreuddanner sig
Efter ni år i faget og i en alder af 57 år er Anny Madsen stadig aktiv med at udvikle sine kompetencer.
- Jeg skal i gang med at uddanne mig inden for nerverefleksologi, som er en overbygning på zoneterapien, på Touchpoint-skolen i Aarhus. Man lærer at bearbejde de nerver, som udspringer fra de enkelte ryghvirvler, gennem punkter i forden, forklarer hun.
- Det vil give mig en tredje vinkel at bearbejde eksempelvis hovedpine på, hvor massage og almindelig zoneterapi er de to andre vinkler. Og på den måde er chancen for at ramme rigtigt større, tilføjer Anny Madsen, som også benytter sig af øreakupunktur.

Fortsætter indtil pensionen
I dag kan Anny Madsen ikke forestille sig at arbejde med andet end zoneterapi og massage.
- Jeg er rigtig glad for mit arbejde, og kan ikke forestille mig at finde på noget andet at lave. Jeg savner da af og til nogle kolleger i hverdagen, men så har jeg nogle faste klienter, som jeg får vendt en hel masse ting med, siger Anny Madsen.
- Men arbejde til jeg segner vil jeg dog ikke. Jeg vil gerne på efterløn en dag og bruge tid sammen med mine børn, børnebørn og i vores store have, siger hun.
Læs mere på www.annymadsen-massage.dk/

janus@dinlokaleugeavis.dk

PÅ FORSIDEN LIGE NU

NYHEDER 23. AUG 2016 KL. 08:29
40 års fødselsdag

40 års fødselsdag


Flere nyheder