Nyheder

NYHEDER 16. AUG 2016 KL. 10:27

Tina Rose Bording har ti års jubilæum hos Henrik Din Tøjmand

Af: Hardy Vedstesen

Tina Rose Bording har ti års jubilæum hos Henrik Din Tøjmand
Tina Rose Bording fra Henrik Din Tøjmand bor i Ølgod sammen med sin kæreste Allan. Hun har tre børn. Rasmus på 22, Tobias på 16 og Mathilde på 13.

Som lokal tøjhandler har hun efterhånden lært folk så godt at kende, at hun kan huske tøjstørrelserne, og hvad kunderne tidligere har købt.

Hvis man skal være helt præcis har Tina to gange ti års jubilæum i tøjbutikken, som nu hedder Henrik Din Tøjmand.
- Faktisk startede jeg i 1995 i butikken, dengang den hed Lindholm og var drevet af Ove og Ingrid. Der startede jeg i skobutikken, fortæller Tina.
- Efterhånden fik vi lidt dametøj ind og senere noget herretøj. Da jeg havde været der i ti år, fik jeg lyst til at prøve noget nyt, men det holdt ikke i lang tid, for jeg savnede at kommet tilbage til tøjet, så jeg vendte tilbage til butikken, siger hun.

Elsker at klæde folk på
Tina Rose Bording elsker at klæde folk på, så de er tilfredse, hvilket hun hurtigt fornemmer om de er.
- Og så er der mange lokale kunder, som jeg kender godt og har en god dialog med, siger hun.
- Fordelen ved at have været så mange år i branchen er, at jeg kan huske mændenes størrelser. Det er en fordel, når det er konerne, der kommer for at købe tøj til mændene, og det er der mange, der synes, er dejligt, forklarer hun.

Husker tidligere køb
Af og til kan Tina også huske, hvad kunderne tidligere har købt. Så kan hun rådgive i forhold til det, og foreslå noget tøj, der kunne passe godt sammen med en skjorte, de måske tidligere har købt.
- Det bliver kunderne glade for. De er glade for, at de bliver værdsat. Og det er det, der betyder allermest for mig, at kunderne er glade og tilfredse, siger hun.
- Fra et forretningsmæssigt perspektiv er det jo også det, vi skal overleve på, altså den gode service. Det er der, vi kan gøre en forskel, så folk ikke bare køber tøj over nettet, forklarer hun.

Tøjet er dog det vigtigste
Først og fremmest har Tina en stor begejstring for tøj, og synes, det er spændende hver gang, der kommer nyt tøj, og kan godt lide at lave butikken om fra sæson til sæson. Som ung startede hun dog i en fotoforretning.
- Jeg tog EFG, som det hed dengang. Og jeg havde altid haft lyst til at arbejde med tøj, men jeg kunne ikke finde en læreplads, siger hun.
- Men mine forældre havde en fotoforretning i Ølgod, så der kom jeg i lære, og var som udlært også rundt omkring i nogle fotoforretninger. Men så blev jeg ringet op af Ove Lindholm, som spurgte, om jeg var interesseret i et barselsvikariat.

Og det var Tina, og sprang ud i det, selv om hun dengang ikke havde kendskab til tøj og sko.

Skal til messe i Bella Centeret
- Og det har jeg aldrig fortrudt. Der har været mange spændende år. Det er spændende at følge med i tøjets udvikling og følge med i farverne, forklarer hun.
- Og da jeg har medansvar for butikkens økonomi og indkøb skal jeg for eksempel til messe i Bella Centeret i København, og se på tøjet til næste forår og sommer. Det ansvar er jeg meget glad for at have fået, siger hun.

janus@dinlokaleugeavis.dk


PÅ FORSIDEN LIGE NU

NYHEDER 23. AUG 2016 KL. 08:29
40 års fødselsdag

40 års fødselsdag


Flere nyheder