Nyheder

NYHEDER 16. AUG 2016 KL. 13:51

Gitte fik grønne fingre som barn

Af: Hardy Vedstesen

Gitte Rieber Alshauge fik sin egen have, da hun var barn. Lige siden har hun elsket at arbejde med havearbejde, og er allergladest for sin haveservice, når hun virkelig kan se, at hun har gjort en forskel.
Selvom Gitte Rieber Alshauge fra Gittes Haveservice i Skovlund er udlært butiksslagter, var det havearbejdet, som i sidste ende trak mest. Det er en lyst, der blev plantet, da hun var barn.
- Jeg har altid interesseret mig for det grønne. Det går lige tilbage til min mor og far, som havde en stor have, fortæller Gitte.
- I den fik min søster og jeg hver vores lille have, som vi kunne gå og passe, og det var nok der, jeg fik mine grønne fingre, siger hun.

Lange dage
Som butiksslagter havde Gitte meget lange arbejdsdage, og hun brød sig ikke meget om arbejdet i et stort supermarked.
- Og derfor stoppede jeg og fik efter et par omveje mulighed for at arbejde i anlægsgartnerfirmaet Kildelunden i Tistrup, siger hun.
- Det var rigtig godt. Jeg kunne genkende fornemmelsen fra den have, jeg havde derhjemme, da jeg var lille, og jeg blev der i ti år og fik en masse erfaring, fortæller hun.

Der skulle ske noget nyt
Efter ti år hos Kildelunden var Gitte klar til at starte som selvstændig.
- Jeg havde fået mine tre børn og havde længe tænkt på at starte mit eget i Skovlund. Så jeg kastede mig ud i det, og fik meget hurtigt mange faste kunder, forklarer hun.
- Det var en stor succes lige fra start af, også mere, end jeg havde troet, forklarer hun.

- Læs hele artiklen i Din Lokale Ugeavis.

Janus@dinlokaleugeavis.dk


PÅ FORSIDEN LIGE NU

NYHEDER 23. AUG 2016 KL. 08:29
40 års fødselsdag

40 års fødselsdag


Flere nyheder