Nyheder

NYHEDER 5. AUG 2016 KL. 12:42

43 børn lærte hvor maden kommer fra

Af: Hardy Vedstesen

For tredje år i træk arrangerede Luthersk Mission bondegårdslejr for børn i Ølgod og omegn. Her lærte de om, hvor maden kommer fra og om kristendommen.

- Det sjoveste var at hugge hovedet af en høne og trække indvoldende ud bagefter, siger Anne-Sofie, som begynder i 3. klasse, når sommerferien slutter i næste uge.

- Jeg kunne bedst lide, at have hele hånden fuld af bier, siger Benjamin, hvorefter Kate tilføjer, at hun er glad for alle de nye venner, hun har fået.
Sammen med 40 andre børn fra 3. til 8. klasse er de tre på bondegårdslejr arrangeret af Luthersk Mission.

To formål med lejren
Bondegårdslejren fandt sted på David Mogensens gård lidt uden for Foersum, men da han var ude med en ladfuld unger på en anden nærliggende gård for at kigge på kalve, fortæller inseminør Torben Fredensborg i stedet.

- Temaet er det daglige brød. Der er to ting vi gerne vil. For det første vil vi gerne fortælle børn om landbrug helt fra bunden, og fortælle hvor tingene kommer fra, og hvordan det virker. For det er der mange, der ikke ved i dag, siger han.

- For det andet vil vi gerne fortælle børnene om hvor fantastisk guds skaberværk er, og hvor fantastisk det hele er indrettet. Det kan vi for eksempel vise ved hjælp af et enkelt korn, som i løbet af kort tid kan mangedobles til mange flere stykker korn, forklarer han.

Læs hele historien i Din Lokale Ugeavis på tirsdag.

janus@dinlokaleugeavis.dk


PÅ FORSIDEN LIGE NU

NYHEDER 23. AUG 2016 KL. 08:29
40 års fødselsdag

40 års fødselsdag


Flere nyheder