Nyheder

NYHEDER 11. JUL 2016 KL. 14:40

Efterlysning: Bestyrelsesmedlemmer til ØIF badminton

Af: Hardy Vedstesen

Efterlysning: Bestyrelsesmedlemmer til ØIF badminton
Solvita Nielsen har meget glæde af at arbejde som frivillig bestyrelsesmedlem i ØIF badminton. Men nu er medlemstallet gået op, og så der er brug for flere til at hjælpe til med alt det praktiske.

På grund af stor vækst i medlemstallet savnes der et par nye bestyrelsesmedlemmer til ØIF’s badmintonafdeling.

Med 80 procent flere børn i hallerne og nye arrangementer i kalenderen mangler ØIF badminton nu kun en eller aller helst to voksne til at hjælpe med det praktiske.
- Lige nu er der fire bestyrelsesmedlemmer, men der skal helst være fem – seks medlemmer af bestyrelsen, siger bestyrelsesmedlem Solvita Nielsen.
- Vi skal have afviklet to runder holdturneringer, DGI badmintonskole i uge 7, et begynderstævne for områdets børn i slutningen af februar næste år og flere forskellige sociale arrangementer, siger hun.

Overskuelige opgaver
Solvita forklarer, at det ikke kræver store forudsætninger, at være med, da opgaverne er forholdsvis små og lette at gå til.
- Der skal for eksempel holdes kontakt til hallen, DGI og trænerne, og så skal der laves PR opgaver, hvor vi fortæller de gode historier, vi har, og så er der også en del koordineringsopgaver, siger hun.

- Derudover skal man også være til stede de tre dage, der er stævner og gå til hånde, siger Solvita, som selv kom ind i bestyrelsen, da hendes søn for nogle år siden begyndte i klubben.

Frivillighed motiverer
For Solvita er frivillighedskonceptet i sig selv noget af det, der motiverer.
- Jeg kan godt lide at se noget blive til virkelighed på baggrund af en beslutning, og noget man har udtænkt, og så se nogle børn blive glade og dygtigere i den anden ende, forklarer hun.
- Jeg brænder meget for frivillighedskonceptet, fordi det er så fedt, når det virker. Men det kræver, at mange er med, så vi er glade for hvilken som helst hjælp, vi kan få, uddyber hun.
Interesserede kan kontakte Solvita Nielsen på mail: solvita.nielsen@gmail.com

janus@dinlokaleugeavis.dk

PÅ FORSIDEN LIGE NU

NYHEDER 23. AUG 2016 KL. 08:29
40 års fødselsdag

40 års fødselsdag


Flere nyheder