Nyheder

NYHEDER 6. JUL 2016 KL. 12:45

Familietennis i Ølgod tordner frem

Af: Hardy Vedstesen

Familietennis i Ølgod tordner frem
Fra venstre: Bjarne Nielsen og Nick Storm Stausholm sammen med familien Pedersen.

Indtil torden og regn satte en stopper for familietennis i Ølgod Tennis Klub søndag formiddag, hyggede familien Pedersen sig med ketcherlege.

Første gang der blev afholdt familietennis i Ølgod Tennis Klub for fjorten dage siden, kom der ingen. Til arrangement nummer to i søndags var der til gengæld fremgang at spore. Her dukkede familien Pedersen nemlig op og havde 40 gode minutter sammen, indtil regn og torden satte en stopper for legen.

- Det var rigtig sjovt. Der var gode øvelser, som blandt andet ”burgerløbet”, hvor vi alle skulle arbejde sammen om at holde fast i flere bolde mellem hver vores ketcher på en gang, som i en stor burger, lyder det fra børnene.

- Men da det begyndte at tordne, turde vi ikke være med mere, med de høje metalmaster, som står på banen, siger mor Pedersen.

Mere sjov end træning
Formålet med arrangementet er ikke egentlig tennistræning.

- Det er sjov og ballade for familien med en ketcher. En mulighed for at voksne og børn kan lave noget sjovt sammen, fortæller Nick Storm Stausholm, der står for arrangementet og er tennistræner for juniorer og seniorer.

- Det er et koncept, som DGI har udviklet blandt andet for at modvirke nogle af de negative konsekvenser ved skolereformen, hvor færre børn kommer afsted til sportsklubber, siger han.
Hvis man har lyst til at være med til fremtidige arrangementer, kan man søge på ”Familietennis Ølgod Tennisklub” på Facebook og se, hvornår næste arrangement finder sted.

janus@dinlokaleugeavis.dk

PÅ FORSIDEN LIGE NU

NYHEDER 23. AUG 2016 KL. 08:29
40 års fødselsdag

40 års fødselsdag


Flere nyheder