Nyheder

NYHEDER 5. JUL 2016 KL. 12:47

Fodboldskole i Ansager

Af: Hardy Vedstesen

Fodboldskole i Ansager
På trods af regnvejret blev der tacklet igennem på Fodboldskolen i Ansager.

Det er gråt, regnen siler ned over banerne ved Ansager Stadion, ikke just vejr, der giver lyst til ret mange udendørs sysler!

En smule regn er dog ingen hindring for en fodboldskole.

-Alt vejr er da fodboldvejr, undtagen tordenvejr, så vi følger programmet, slår Stine Hansen fast, og tager en kort pause i sine formiddagspligter med bl.a. frugtindkøb.
Stine er skoleleder på DGI´s Fodboldskole i Ansager, som afvikles første uge i skolernes sommerferie.

Der har været afviklet Fodboldskole i Ansager hvert år siden 1999, hvoraf Stine har været med de seneste ti år.
-Jeg truer hvert år med, at nu er det sidste år, jeg er med, men det er alligevel så hyggeligt, så mon ikke jeg er med næste år igen!

Fodboldskolen i Ansager har deltagelse af 63 drenge og piger, som er inddelt i tre drenge- og en pigegruppe. De fire grupper har tilknyttet to trænere, hvoraf flere selv tidligere har været elever på Fodboldskolen.

Deltagerantallet har generelt været faldende de seneste år, men et hold på 24 deltagere fra Sdr. Omme har gjort dette års skole i Ansager rekordstort.

Madmor Birgitte
Alle deltagere får hver dag tilbudt frisk frugt, og i år tilbyder man også en madordning på skolen, et tiltag som størstedelen af deltagerne faktisk har valgt at benytte.
-Den afdeling står madmor Birgitte for, hun er vores praktiske mus, der sørger for, at alle har det godt på skolen, forklarer Stine. Hun er altid klar med et trøstende ord eller et stykke plaster, hvis det skulle være nødvendigt.

I løbet af ugen har skolen haft inspirationsbesøg af to spillere fra Esbjerg FB´s Superligatrup, Marco Lund, der er barnefødt i Ansager og Jesper Lauridsen, der er tidligere FC Midtjylland-spiller og kendt af flere af deltagerne fra Sdr. Omme.

Proviant
Stine skal have færdiggjort sin optælling til formiddagens proviant, som skal hentes hos Dagli´Brugsen og hos Din Lokale Købmand.
-I dag, hvor vi slutter af er der et par overraskelser. En bedstemor har bagt kage til os, fortæller Stine med et stort smil, og fortsætter:
-Men ikke nok med det, vi får også alle is i dag, skænket af Lene Knudsen fra Meer i Grindsted og Henne, og en venlig far har sponsoreret en fyraftensøl til alle trænerne, så selv om det regner, skal vi nok få en hyggelig fodbolddag!

henning@dinlokaleugeavis.dk


PÅ FORSIDEN LIGE NU

NYHEDER 23. AUG 2016 KL. 08:29
40 års fødselsdag

40 års fødselsdag


Flere nyheder