Nyheder

NYHEDER 16. AUG 2016 KL. 09:53

Første skoledag på Ådum Børneunivers

Af: Hardy Vedstesen

Onsdag morgen var der trafik i Ådums gader og de nye advarselstavler ”Børn på vej” kom helt til deres ret.
Blæsten var mere end frisk, da elever og forældre samledes i skolegården. Her stod lærerne klar til modtagelse.
Ernst Kviesgård satte flaget til tops med stærk vindmodstand. Sangblade blev uddelt med morgensangen ”I østen stiger solen op”. Og faktisk skinnede solen netop da, inden de mørke, truende skyer trak sig sammen, men heldigvis holdt de på regnen, indtil velkomsttraditionerne var gennemførst.
Først indledte skoleleder Helle Grønkjærs det nye skoleår. Hun bød alle børn, forældre og personale velkommen med særlig velkomst til børnehaveklassen og enkelte andre nye. For lærerne var det ikke første dag, og Helle fortalte, at forberedelserne var gjort til en god opstart. Forældre var velkomne i klasserne det første modul og derefter til kaffe og rundstykker.
Gaver til de små
Børnehaveklasseleder Inger Nielsen introducerede sine børn for deres skolevenner fra 4. klasse, som hilste på de små og gav dem en gave.
I de små klasser blev der delt materiale ud, som det var en fornøjelse at se børnenes omhyggelige arbejde med. De større elever fortalte og skrev om ferien eller interviewede hinanden ud fra lærerens ark med spørgsmål om ferien.
Selv om det regnede i frikvarteret, var der liv i skolegården og alle køretøjerne blev rørt med genoplevelsens glæde.
Det var en lidt blød start, idet eleverne fik fri allerede kl. 13.05!
Af Bodil Kronborg

PÅ FORSIDEN LIGE NU

NYHEDER 23. AUG 2016 KL. 08:29
40 års fødselsdag

40 års fødselsdag


Flere nyheder