Nyheder

NYHEDER 11. JUL 2016 KL. 14:36

Marianne Christensen har 40 års jubilæum i Sydbank

Af: Hardy Vedstesen

Marianne Christensen har 40 års jubilæum i Sydbank
Marianne Christensen 40 års jubilæum.

Bankrådgiveren kan se tilbage på en rivende udvikling inden for bankverdenen. Tre andre har også 40 års jubilæum.

I 1976 var Marianne Christensen fra Ølgod en af fire, som startede i sønderjydernes bank. Nu har hun 40 års jubilæum i banken, og kan se tilbage på en bankverden, som har forandret sig meget.

- Den mest markante forskel fra dengang til nu er effektiviteten og travlheden. Dengang skulle man servicere kunderne med en hel masse småting, som kunderne selv klarer på netbank i dag. Så nu er det meget mere rådgivning end service, vi beskæftiger os med, forklarer hun.
- Og jeg kan huske, at der dengang var meget travlt i banken den første i hver måned. Da kom folk jo ind i banken og skulle have deres løn udbetalt kontant. Og der sad vi så manuelt og bogførte, at nu havde den og den fået udbetalt 500 kroner, fortæller Marianne Christensen.

Erfaring er en fordel for kunderne
Ud over Marianne Christensen har tre andre også 40 års jubilæum i løbet af sommeren. De mange år på samme arbejdsplads er ifølge områdedirektør i Sydbank i Vestjylland Brian Knudsen en stor fordel for kunderne.
- At vores fire jubilarer har arbejdet med privatkunder i så mange år, gør helt naturligt, at de har opbygget nogle meget nære relationer til de kunder, de rådgiver. De er både loyale over for egne kunder og over for Sydbank. Det vil jeg gerne sige dem stor tak for og samtidig en tak for den indsats og trofasthed, de alle fire har vist, siger han.
- Motivation, arbejdsglæde, loyalitet og rådgivning, der tager udgangspunkt i kundens behov, er nogle helt afgørende værdier for Sydbank. I de tre vestjyske afdelinger, som vores fire jubilarer arbejder i til daglig – men også i Sydbank generelt – er vi utrolig glade for og stolte over, at vores medarbejdere i så høj grad efterlever vores værdier, siger Brian Knudsen.

Banken har også fyldt privat
For Marianne Christensen har banken betydet alt også i hendes private liv.
- Jeg mødte min mand i banken og vi har arbejdet sammen i mange år. Selv har jeg været i afdelinger i Ølgod, Hoven og Tistrup. I Tistrup var jeg afdelingsleder indtil filialen lukkede og flyttede til Ølgod sammen med mig og mine kunder, siger hun.

janus@dinlokaleugeavis.dk


PÅ FORSIDEN LIGE NU

NYHEDER 23. AUG 2016 KL. 08:29
40 års fødselsdag

40 års fødselsdag


Flere nyheder