Nyheder

NYHEDER 15. AUG 2016 KL. 13:46

Masser af hyggesnak i Farmors Univers

Af: Hardy Vedstesen

Masser af hyggesnak i Farmors Univers
Anette Stald går glad på arbejde hver dag.

Anette Stald er selvudnævnt strikkenørd. Med sin butik har hun gjort sin hobby til sin levevej og har masser af stamkunder, som hun kender ud og ind.

1. januar 2015 stod Anette Stald uden arbejde efter en opsigelse fra Horne Murerne, hvor hun havde arbejdet med bogføring og fakturering. Og så skulle hun jo finde på noget nyt at lave.
- Min mand og jeg snakkede om, at jeg skulle lave en netbutik. Det synes jeg lød ok, men også lidt kedeligt. Jeg ville have en rigtig butik, fortæller Anette Stald.
- Og jeg har altid været en strikkenørd, så butikken kom til at have garn som hovedartikel. Men jeg har også stof, broderi, hobby- og gaveartikler, siger hun.

Skulle finde på et navn
Før Anettes nye butik kunne blive til virkelighed, var hun nødt til at have nogle leverandører, så hun kune få varer hjem.
- Men de vil ikke have noget med en at gøre, før man har et cvr-nummer. Og for at man kan få et cvr-nummer, er man nødt til at finde et navn til sin virksomhed, siger hun.
- Og da jeg lige var blevet farmor i 2014, synes jeg, at det skulle være noget med farmor. Det grublede jeg længe over, og kom på navnet farmors univers. Da først det var feset ind på lystavlen, kunne det ikke være andet, fortæller Anette.

Læs hele artiklen i morgen tirsdag i Din Lokale Ugeavis.

janus@dinlokaleugeavis.dk


PÅ FORSIDEN LIGE NU

NYHEDER 23. AUG 2016 KL. 08:29
40 års fødselsdag

40 års fødselsdag


Flere nyheder