Nyheder

NYHEDER 8. AUG 2016 KL. 13:00

Møllen i Ansager får ny ejer

Af: Hardy Vedstesen

Møllen i Ansager får ny ejer

Allan’s Dinér har købt Møllen i Ansager til overtagelse pr. 1. september.

- Bygningerne ligger fantastisk smukt ned til åen på en 5.500 m2 stor grund. Udover den gamle mølle er der en privatbolig på 188 m2, 60 m2 lejebolig og en garage på 105 m2, skriver Allan Jensen i en pressemeddelelse.

- I første omgang er det et rent forretningsmæssigt køb, men jeg ser da også gode muligheder for på sigt selv at kunne bo på stedet, siger han. Det kræver dog lidt undersøgelser ved Varde Kommune omkring, hvad der er tilladt, skriver han videre.

Teaterforeningen Optimisterne flytter
- Møllen fungerer i dag som hjemsted for teaterforeningen Optimisterne, som ved fælles hjælp har fået skabt et ganske særligt og flot miljø til det brug. Optimisterne og Møllen hører unægteligt sammen, så det var vigtigt for Allan’s Dinér at tilbyde dem præcis samme vilkår, som de hidtil har haft. Beklageligvis har Optimisterne valgt at takke nej til tilbuddet. Allan’s Dinér ønsker dem held og lykke med deres videre virke, skriver Allan Jensen.

- Nuværende ejere Betty og Invar Christoffersen bliver indtil videre boende i privatboligen, tilføjer han.

Leje af Møllen
- Efter nedlæggelse af teater/scene vil der være plads til op mod 100 personer på Møllen – og jeg forventer at leje lokalerne ud til fester og lign. Mere om det senere, skriver han i pressemeddelelsen, som hurtigt fik stor bevågenhed på Facebook.

janus@dinlokaleugeavis.dkPÅ FORSIDEN LIGE NU

NYHEDER 23. AUG 2016 KL. 08:29
40 års fødselsdag

40 års fødselsdag


Flere nyheder