Nyheder

NYHEDER 29. JUL 2016 KL. 13:15

Nyt trænerhold hos ØIF Badminton

Af: Hardy Vedstesen

Nyt trænerhold hos ØIF Badminton
De tre nye badmintontrænere er fra venstre mod højre Allan Pedersen, Emilia Højrup og Stephan Nielsen.

Når den nye sæson i badmintonafdelingen starter d. 15. august, står et engageret hold lokale trænere klar til at tage imod både tidligere og nye spillere, der er klar til at svinge ketsjeren og lære en masse nyt om badminton.

En af trænerne, Allan Pedersen fortæller lidt om hans baggrund for at være træner i klubben.

- Jeg startede selv med at spille badminton i Ølgod. Siden har jeg spillet en del rundt omkring, men nu ser jeg meget frem til at blive træner og udvikle andre spillere, siger han.
- Det er noget helt nyt for mig, men også noget, jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg er sikker på, at det nok skal lykkes for os tre unge trænere, da vi mærker støtten fra bestyrelsen og deres tro på, at vi kan løfte opgaven, forklarer han.

Fedt at se udvikling
Eneste pige på trænerholdet, Emilia Højrup, har været træner også sidste år. Hun har desuden været ansat i SFO’en en overgang, så børn og pædagogik er en hjemmebane for hende.
- Det er fedt at se børnenes udvikling inden for en sport, man har selv spillet meget engang og er glad for. Det er fedt at lære fra sig af de ting, som man selv har lært og erfaret efter mange timer i hallen og til turneringer. Derfor er det super fedt at være træner, og jeg glæder mig til at komme i gang igen, siger Emilia.

Lyst og vilje
Stephan Nielsen går fra at være hjælpetræner sidste år til at selv skulle stå for et hold i år. Han har været på en del kurser i løbet af de sidste par år, og har både lysten og viljen til at udvikle sig til en god og kompetent træner, der sætter glæden ved sporten og fagligheden højt.

Satser på program fra DGI
Bestyrelsen i ØIF Badminton har valgt at købe adgang til et komplet træningsprogram, udarbejdet af DGI, for at sikre børnenes udvikling og den røde tråd i træningen gennem årene. Derudover er der planlagt diverse sociale arrangementer, fælles stævner og deltagelse i holdturneringen til næste sæson.

Træningstiderne kan ses her i avisen eller findes på klubbens hjemmeside olgod-if.dk/badminton.

janus@dinlokaleugeavis.dk






PÅ FORSIDEN LIGE NU

NYHEDER 23. AUG 2016 KL. 08:29
40 års fødselsdag

40 års fødselsdag


Flere nyheder