Nyheder

NYHEDER 15. AUG 2016 KL. 13:56

Skærbæk Mølle Golfklub’s Elite-herrer klar til endnu et oprykningsspil

Af: Hardy Vedstesen

Skærbæk Mølle Golfklub’s Elite-herrer klar til endnu et oprykningsspil
F.v.: Ulrik Andersen, Jacob Kjær, Simon W. Nielsen, Thomas A. Meyer, Christian Jensen, Danny Sejer Jørgensen, Søren Thomsen, Flemming T. Jensen.

Efter en hel igennem forrygende sæson sidste år med oprykning til 3. Division var det træner og holdleders målsætning for 2016, at holdet skulle blande sig i toppen af puljen.

Med et intakt hold fra 2015, træningslejr på Porto Santo i marts måned og masser af træning og træningskampe i sæsonopstarten, mente vi selv, at vi var godt rustet til sæsonen, og drengene svigtede da heller ikke.

Finalespil/oprykningsspil
For 3 år i træk skal spillerne fra Skærbæk Mølle i finalespil/oprykningsspil, og denne gang gælder det 2. division.
At gå hele vejen direkte fra Kval-rækken og til et finale/oprykningsspil om en plads i 2. Division på bare 3 år, det vil jeg betegne som en imponerende præstation og en indsats, som jeg håber at såvel klub som klubbens øvrige medlemmer er stolte af!

En stor tak skal lyde til de af klubbens medlemmer, som var mødt op for at støtte op om holdet, det betyder utroligt meget for dem og er med til at løfte spillet.
Finalespillet/oprykningsspillet til 2. Division foregår lørdag d. 3 september på Kellers Park Golfbane, og vi håber på masser af opbakning fra klubbens medlemmer.
Sæsonen er ikke slut for holdet endnu, men det kan vist godt siges, at de endnu engang har sat et solidt aftryk på den, slutter holdleder Charlie Meyer.
PÅ FORSIDEN LIGE NU

NYHEDER 23. AUG 2016 KL. 08:29
40 års fødselsdag

40 års fødselsdag


Flere nyheder