Nyheder

NYHEDER 12. JUL 2016 KL. 14:46

Sommerudsalget går som forventet med pil op

Af: Hardy Vedstesen

Sommerudsalget går som forventet med pil op
Helle Spicker, Bruhn Tistrup.

Udsalget af tøj i Tistrup og Ølgod går som forventet og måske endda lidt bedre.

For tøjbutikkerne bliver sommeren ofte brugt på at udskifte gårsdagens kollektioner med nye. Der skal ryddes op og sælges ud og derfor kommer tøjet på udsalg.
Helle Spicker er indehaver af Bruun i Tistrup, som sælger tøj og sko til alle. Hun er den nye pige i klassen, da hun først startede i tøjbranchen i marts. Hun er i gang med sit første sommerudsalg.

- Jeg har været i gang med udsalget i et par uger, og jeg synes, at det går godt. Men det kan man vist i virkeligheden først se efter et par sæsoner, når man har fået noget at sammenligne med, siger hun og forklarer, at hun som ny faktisk næsten kun har nyt tøj på udsalg, da hun jo ikke har nået at opbygge et lager af tidligere tøjkollektioner.

Salget er stilnet lidt af
Hos Søs i Ølgod er der ikke helt så travlt som for et par uger siden.
- Vi startede torsdag i sidste uge med vores udsalg. Til at starte med solgte vi meget, men så er det stilnet lidt af, hvilket er som forventet, siger indehaver Anita Grüner Hansen.
- Overordnet set er udsalg ikke, som det var engang. Tidligere modtog man som butik kun tøj to gange om året, og i slutningen af de perioder satte man det på udsalg. Nu modtager man tøj løbende, måske hver uge, så man kan meget oftere have udsalg, forklarer hun.

Opgang i salget af festtøj
For Din Tøjmand Henrik i Ølgod er det ikke kun sommertøjet, der fylder i tøjposerne under udsalget.
- Vi sælger alle mulige slags tøj. Men faktisk ikke kun sommertøj. Der er jo mange bryllupper og andre store fester i løbet af sommeren, og det kan vi se ved, at vi sælger en del habitter, forklarer indehaver Henrik Jul Pedersen og tilføjer, at udsalget er gået endnu bedre end sidste år.

Glæder sig til den nye kollektion
Anette Just er er indehaver af JUST FOR YOU og er så småt begyndt at glæde sig til udsalget er slut.
- Når vi er færdige med udsalget efter 71/2 uge i uge 33 så vender vi hele butikken på hovedet og stiller alt det nye tøj i forreste række. Det glæder jeg mig altid til, siger hun.
- Udsalget er gået, som det plejer, hvilket er ganske forrygende. Der har været lidt stille i denne uge, men i 14 dage før det, var der fart på. Til at starte med solgte vi mest sommertøj, men nu sælger vi også mere nyt tøj sammen med det, der er på tilbud, forklarer Anette Just.

janus@dinlokaleugeavis.dk

PÅ FORSIDEN LIGE NU

NYHEDER 23. AUG 2016 KL. 08:29
40 års fødselsdag

40 års fødselsdag


Flere nyheder